top of page
  • Skribentens bildÖrkelljunga Näringsliv

Vi ses den 18 maj!

Uppdaterat: 14 aug. 2020


Våren må tveka men det gör inte vi: ÄNTLIGEN är det dags för en medlemsträff!


Vi ses på Woodlands torsdag 18 maj kl 18.30. Ta med dig en kollega, en samarbetspartner eller någon annan företagare. Är din vän inte medlem? Det gör inget – alla är välkomna att få ett smakprov på vår gemenskap.


Vi kommer att prata om AFFÄRSRESAN i allmänhet och Örkelljunga Träffas i synnerhet. Örkelljunga Träffas är en dag av, med och för alla i Örkelljungabygden; näringsliv, föreningar, skola, arbetsmarknadsenhet med fler. Kort sagt, för alla som bor och verkar här och vill vår bygds bästa. Ett helt nytt sätt att träffas, helt enkelt. Så missa inte chansen att höra mer om årets i särklass viktigaste träff!


Vi kommer dessutom att få träffa kommunstyrelsens ordförande Carina Zachau, som kommer att utmana oss alla i vårt sätt att tänka kring vårt företagande och vår bygd. Naturligtvis har även vår näringslivschef Krister Persson en spännande idé han vill dela med sig av till oss.


Vi avslutar kvällen med att äta en bit mat tillsammans och räknar med att vara klara cirka 20.45. Det ryktas om en liten överraskning också. Den som kommer får se…


Vi hoppas få se många, många av er!

Anmäl dig/er på info@orkelljunga-naringsliv.se Gör det meddetsamma så att du inte glömmer det, men absolut senast tisdag 16 maj. Glöm inte att ange önskemål om specialkost.

Comments


bottom of page