top of page
  • Skribentens bildÖrkelljunga Näringsliv

Renata Chlumska

Uppdaterat: 14 aug. 2020


ÖPPET MEDLEMSMÖTE MED RENATA CHLUMSKA !


FÖRETAGARE, FÖRELÄSARE OCH ÄVENTYRARE

– Alla företag har mål och alla människor har drömmar men alla lyckas inte alltid, Varför? Vi kan inte påverka alla faktorer runt omkring oss men betydligt fler än vi tror. Om vi lägger energin på sådant vi faktiskt kan förändra och tar personligt ansvar så kan vi komma väldigt långt. En tjej från Skåne kan till och med nå toppen av världens högsta berg!


Den 5 maj 1999 lyckades hon som första svenska nå toppen av världens högsta berg, Mount Everest, 8850 meter över havet. En sådan prestation innebär för de flesta höjdpunkten på en framgångsrik klätterkarriär men för Renata blev det snarare en språngbräda mot framtida projekt. Renatas intresse för friluftsliv, resor och främmande länder väcktes tidig och det var denna nyfikenhet som öppnade dörren till bergsklättring, men det var fler faktorer som gjorde att just hon lyckades.


-Vare sig det gäller bergsklättring eller annan idrott, karriären eller fritiden och inte minst inom företagsvärlden så är verktygen för att uppnå målet snarlika, säger Renata. Vikten av motiverade medarbetare, kommunikation, öppenhet, att kunna hantera förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål är bara några av komponenterna till att kunna förverkliga sina idéer. Det handlar alltså inte om att vara en supermänniska, utan om vilken inställning man har, om att våga satsa och vilja tillräckligt mycket för att nå sina mål och uppfylla sina drömmar, menar Renata.


Det är denna inställning, sina erfarenheter och mycket annat som hon delar med sig av, inte enbart som föreläsare utan även som färdledare och guide.


Under kvällen kommer vi även att kora 2017 års nystarts-företag, 2017 års handels & serviceföretag och 2017 års företagsprofil/er. Vi bjuder även på mat.


ALLA ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Var: SPARBARNKEN BOKEN BLACKBOX i FORUM Örkelljunga När: Torsdag 23 augusti kl 18.30.


Tack vare Leaderprojektet AFFÄRSRESAN är föreläsningen gratis.


ANMÄLAN senast 13 augusti till: matilda@orkelljunga-naringsliv.se


Comments


bottom of page