top of page
  • Skribentens bildÖrkelljunga Näringsliv

Presentkort till Örkelljungaborna som kan hjälpa företagen!

Uppdaterat: 14 aug. 2020Till alla medlemmar i Örkelljunga Näringsliv! (Icke medlem, se längre ned)


Presentkort till Örkelljungaborna! Betala 50% av värdet!


Örkelljunga Näringsliv lämnade ett förslag till Örkelljunga kommun hur vi tillsammans skulle kunna bidra för att dels företagarna i Örkelljunga ska få kunder trots läget och för att gynna befolkningen då många är eller kommer att bli drabbade på ett eller annat sätt. Förslaget var att sälja presentkort till Örkelljungaborna, där Örkelljunga Näringsliv tillsammans med Örkelljunga Kommun skulle bidra med halva värdet av presentkortet. Ett enigt KSAU beslöt att klubba igenom förslaget. Totala värdet av presentkorten är 600 000 kr. Kunderna kan köpa presentkorten till ett belopp av 250 kr, men har ett värde av 500 kr, max 2 presentkort per person. Presentkorten gäller hos Örkelljunga Näringslivs medlemsföretag förutom hos Coop och ICA, för att se vilka som är medlemmar, ÖN Medlemmar eller  gå in på www.orkelljunga-naringsliv.se Giltighetstiden är tom 30/4-2020.


Presentkorten kommer att säljas i två omgångar: När: onsdagen 1 april, 11.00-13.00 och lördagen 4 april, 10.00-12.00 Var: Övre Terassen Tänk på: håll armlängds avstånd i kön, vi tar endast Swish


Till alla ickemedlemmar i Örkelljunga!


För Er som idag inte är medlemmar i Örkelljunga Näringsliv men som gärna vill bli det, har vi ett erbjudande.


Vårt erbjudande är att ni får betala 1 000 kr som är insatsen i Örkelljunga Näringsliv – ekonomisk förening. (engångskostnad) Vi bjuder på 2020 års serviceavgift som normalt ligger på mellan 1 500 kr och 4 000 kr beroende på storlek av företag.


Detta kommer medföra så att ni också kan ta del av presentkorten som vi och kommunen är med och sponsrar. Ni kommer dessutom att kunna ta del av hela vår medlemsverksamhet och förhoppningsvis se nyttan av att vara medlem, för det är tillsammans vi är starka.


Räcker att ni bara tar emot två presentkort i aprilkampanjen så har ni till insatsen, hoppas se Er som nya medlemmar. Klicka här för att bli medlem.


Hur fungerar presentkortsredovisningen? (gäller både de vanliga presentkorten och det nya begränsade) I Örkelljunga Näringsliv erbjuder vi och administrerar ett gemensamt presentkort som gäller hos alla medlemsföretag som har möjlighet att ta emot dessa presentkort som betalningsmedel. Kunderna måste lösa in hela presentkorten i en och samma butik vid ett tillfälle och det är upp till varje butik att hantera detta.


Presentkorten (de vanliga) går att köpa hos ShoeOn!Parfymeri 36 och hos Örkelljunga Hälsokost, Blommor & Design och finns i valörerna 100:- 150:- och 500:-. (gäller endast de vanliga presentkorten)

Om ni som medlemsföretag tar emot ett presentkort så ska det redovisas på separat inlösenlapp för att ni ska få pengarna utbetalda. Ni fyller i alla uppgifter, tar med lappen samt alla inlösta presentkort och går sedan till Örkelljunga Hälsokost, Blommor & Design för att redovisa detta. Därefter kommer ni inom kort att få pengarna utbetalda till ert bankgiro/kontonummer med avdrag för 3% i inlösenavgift (kostnad för presentkorten).


Med vänliga hälsningar


Comentários


bottom of page