top of page
  • Skribentens bildÖrkelljunga Näringsliv

Nominera till sillen!


Snart dags att avnjuta sillen och grillen, men dessförinnan har vår ordförande Inger Nilsson ett viktigt budskap:


Örkelljunga Näringsliv kommer att dela ut årets förtagsprofil 2016, årets nystartsföretag 2016 och årets handels- och serviceföretag 2016 och vill gärna ha er hjälp med att föreslå lämpliga profiler till utmärkelserna. Utmärkelserna ska delas ut när vi har Örkelljunga Träffas, 11 november i Forum Örkelljunga. Se nedan kriterier för de olika utmärkelserna. Vi tar tacksamt emot era förslag, så vänligen skicka in ditt förslag till info@orkelljunga-naringsliv.se senast 27 juni. KRITERIER:

Årets Nystartsföretag: Har startat upp under 2016. Har en god uthållighet med ett starkt driv med fokus på kund och försäljning. Har visioner och kan se en helhet i vilken han/hon verkar och bidrar till näringslivets utveckling i Örkelljunga.

Årets Handels & serviceföretag: Har ett gott kundbemötande. Har en hög servicegrad. Har goda öppettider och bidrar till handelsutvecklingen i Örkelljunga.

Årets Företagsprofil: Har en god entreprenörsanda inte bara för egen vinning utan även för bygden. Har ett gott ledarskap och är en god förebild för andra företagare. Har en god lönsamhet.

Med vänlig hälsning Ordf, Inger Nilsson

Så varför inte passa på att fundera på vilka du vill nominera medan du avnjuter sillen i midsommar? Tack till Helen Andersson på @vitaestilo för att vi fick låna den fantastiska bilden! Prova gärna att göra midsommarbakelsen ovan (klicka på bilden så kommer du till receptet).Ha en underbar midsommar!

Comments


bottom of page