top of page
  • Skribentens bildÖrkelljunga Näringsliv

Inspirations After Work- Facebook och Instagram

Uppdaterat: 14 aug. 2020Torsdagen den 25 april får vi besök av Amelie från E-Commerce Park i Helsingborg. Hon tar oss med på en intressant resa som handlar om användning av Facebook och Instagram.


Såhär beskriver hon föreläsningen:


Vi kommer att ha fokus på den organiska delen av både Facebook och Instagram. Alla säger att man ska använda Facebook och Instagram, men varför? Finns ens din målgrupp här? Om du väl har bestämt dig för att du vill ha Facebook och Instagram kommer nästa fråga. Hur skapar du innehåll?


Alla idag har mycket vi ska få in i schemat så tiden är pressad. Vi kommer gå igenom hur du kan producera effektivt innehåll och hur du kan använda en del innehåll till olika sociala medier. Räcker det med en bild med citat eller måste det vara mer? När du väl kommer igång med att producera innehåll så kommer nästa fråga nämligen, följare.


Denna föreläsning är en introduktion till Facebook och Instagram. Det är bra ifall du som deltagare har både Facebook och Instagram på din telefon och har sett hur de flödet ser ut. Gärna även interagerat, lagt ett inlägg, skrivit kommentarer och gillat sidor/profiler.


Målet är att du ska gå ifrån föreläsningen och känna att du vill, vågar och kan!


Vi ses på Forum Örkelljunga torsdagen den 25 april kl. 18.30. Kvällsfika kommer att serveras.

Vänligen anmäl er till: Matilda@orkelljunga-naringsliv.se senast tisdag 23 april.


Projektet Affärsresan är möjligt tack vare bidrag från:


Kommentare


bottom of page