top of page
  • Skribentens bildÖrkelljunga Näringsliv

After Work ”Lilla fotoskolan” med Marcus

Uppdaterat: 14 aug. 2020After Work med tema fotografering 15 november Att fotografera och fånga ögonblick är fantastiskt. Denna kväll är för dig som är ny bakom kameran eller för den som vill bli bättre på att ta bra bilder. Oavsätt om du fotograferar med mobiltelefonen eller med en systemkamera bjuds det på handfasta tips som förbättrar dina bilder och ditt sätt att fotografera på.


Såhär presenterar han sig själv: ”Mitt namn är Marcus och jag är fotograf (Francus.se). Jag fotograferar företag och privatpersoner och utgår från Skåne och tar mig gärna ut i världen. Min passion för det visuella driver mig att alltid fotografera och leverera snygga, tidsenliga bilder som är moderna i redigering, ljussättning och komposition. Jag älskar det jag gör!!! Att fotografera är bland det roligaste som finns”.


Företagare, föreningsmedlemmar mfl är hjärtligt välkoman till denna After Work.


Var: Restaurang Stationen När: Torsdagen den 15 november kl18.15.

Comments


bottom of page