top of page
  • Skribentens bildÖrkelljunga Näringsliv

Örkelljunga Träffas

Uppdaterat: 14 aug. 2020


Lördagen den 11 november kl 12-16 händer det!


Låt dig underhållas! Lär dig mer om vad som finns och sker i din kommun!

Träffa intressanta föreningar! Träffa företag från vår kommun! Kom helt enkelt och mingla och bara var. Testa på saker. Lyssna på föredrag. Underhållning av klass utlovas! Nöje och kunskap samtidigt.

Örkelljunga träffas är för alla. Från barn till pensionärer. Från singlar till familjer.

Ta chansen att med din närvaro hjälpa oss att skapa ett nytt sätt att träffas. Utan engagemang händer inget. Vi har skapat en arena för möten och engagemang. Tillsammans skapar vi något alla i Örkelljunga kan tycka är spännande. Välkommen!


Vi öppnar portarna till Forum Örkelljunga klockan 12-16 och sedan återigen kl 18 för buffé, dryck, underhållning och överraskningar. Passet mellan kl 12-16 har fokus på vad som händer och vad som finns i vår kommun och är en blandning av kunskap och underhållning. Saker du inte visste? Mellan kl 12-16 ses vi både utomhus, i foajén, i blackboxen och i stora hallen. OBS! med tanke på att Hasse Andersson kommer och spelar för oss vi 14.30 bör ni komma i tid för det lär bli fullt i Forum! Från klockan 18 flyttar vi in i stora hallen.


Kostar det något? Passet på dagtid som bjuder på massor av kul, socialt umgänge och intressant saker är helt kostnadsfritt och ingår i projekt Affärsresan. Pass nummer 2 med buffé och festligheter för alla startar kl 18. Anmälan/biljettköp till kvällen är obligatorisk och kommer att kunna göras på Örkelljunga Kommuns hemsida under ”Näringsliv och arbete”. Du kan göra din anmälan för kvällens festligheter på denna länken:Köp biljett till Efterfest< Alla skall kunna ta sig till och från Örkelljunga Träffas. Vi bjuder på resa till och från Forum! Under dagen kommer Röke Buss att kostnadsfritt hämta och lämna i fyra av kommunens orter. Programmet finns här: Örkelljunga Träffas_DR_A3 Önskar du komma i kontakt med projektet så hör av dig till: – Matilda Molina som är ansvarig projektledare. 0705-711777 eller matilda@orkelljunga-naringsliv.se – Alternativt, Krister Persson, näringslivs- och turistchef i Örkelljunga Kommun. 0705-577339 eller krister.persson@orkelljunga.se Örkelljunga Träffas är ett av många projekt som drivs av föreningen Örkelljunga Näringsliv inom ramen för det treåriga Leaderprojektet Affärsresan. Önskar du mer information om föreningen eller om projektet Affärsresan är du välkommen att kontakta Matilda Molina enligt ovan.


* AFFÄRSRESAN är ett projekt i ÖN och möjlig tack vare:


Comments


bottom of page