Örkelljunga Träffas

Örkelljunga Träffas är för alla. Från barn till pensionärer. Från singlar till familjer.

När vi nu kör detta för andra gången tar vi hjälp av Ola Selmén som konferencier, han hjälper er att hitta rätt bland utställarna och hålla koll på vad som sker var och när! Vi vet att utan engagemang händer ingenting.

Vi har skapat en arena för möten och engagemang och tillsammans skapar vi något vi alla i Örkelljunga kan tycka är spännande.

 

Välkommen!

Örkelljunga Träffas no.2 2019

Vi öppnar portarna till Forum Örkelljunga klockan 12-16 och sedan återigen kl 18 för buffé, dryck, underhållning och överraskningar.

 

Passet mellan kl 12-16 har fokus på vad som händer och vad som finns i vår kommun och är en blandning av kunskap och underhållning.

 

Saker du inte visste? Mellan kl 12-16 ses vi både i foajén, i Sparbanken Boken Blackbox, stora hallen och i ett stort tält som kommunicerar med stora hallen. I Sparbanken Boken Blackbox bjuds det på föreläsning av Mattias Ribbing som lär dig hur du bäst utnyttjar din hjärna vare sig du är hemmafru, jobbsökande, studerande eller advokat.

Vad är Örkelljunga Träffas?

Föreningen Örkelljunga Näringslivs projekt Örkelljunga Träffas som ingår i Affärsresan* är ett sådant tillfälle där medborgare, näringsliv, föreningar och offentliga verksamheter möts.

Vi vill återigen skapa en generationsöverskridande dag där alla kan mötas och få insikt i vilka fina föreningar, företag och övriga verksamheter som finns i vår kommun precis som vi gjorde 2017.

Alla skall vara välkomna! Från barnen till våra pensionärer. Från företagare till anställda. Från etablerade till nyanlända samhällsmedborgare. Små eller stora föreningar. Vi menar verkligen att vår ambition är att skapa en plattform för människor att mötas.

 

ÖrkelljungaTräffas kommer att innehålla uppträdanden, föreläsningar, förenings och företagsaktiviteter, fika, förtäring, kunskap, underhållning och mycket annat. Allt under lättsamma och seriösa former. För att möjliggöra detta kommer Forum Örkelljunga, att såväl i utomhusmiljö som inomhus, att fyllas med företag, föreningar och kommunen. Vi är alla medproducenter och därför är det helt avgörande hur vi får så många företag, föreningar och organisationer som möjligt att ställa upp utifrån sina egna resurser och möjligheter.

Vi vill skapa en orginell mässa och att vi hittar kreativa sätt att närvara och vara medproducenter. Tänk gärna helt utanför boxen, det vet vi att ni är bra på. Givetvis i form att visa och presentera sin verksamhet. Varför inte sälja genom att ha ett unikt Örkelljungas Träffas-erbjudande eller ta möjligheten att skriva in nya medlemmar i föreningen?

 

Örkelljunga Träffas delas upp i två delar. Mellan kl 12.00 och 16.00 sker block 1 med allt det som vi
beskriver här. Detta block kräver ingen anmälan för besökare. Alla är fria att komma och gå hur man vill. Efter en paus startar vi block 2 som innehåller mingel med mat, dryck och underhållning.
Alla är välkomna!

Mer information om block 2 på kvällen kommer senare.

Översikt_1_web.jpg

Kostar Det Något?

Passet på dagtid som bjuder på massor av kul, socialt umgänge och intressanta händelser är helt kostnadsfritt och ingår i projekt Affärsresan.

Pass nummer 2 med buffé och festligheter för alla startar kl 18.00. Matbiljett till kvällen kostar 100 kr och innebär mat från Woodlands och underhållning fram till 20.00 då vi har prisutdelning till några av våra duktiga företagare i kommunen.

Från 20.00 är det fritt inträde, i mån av plats, och festligheterna med underhållning fortsätter fram till kl 00.00. Matbiljett kan du köpa på Tickster.

Alla Ska Kunna Ta Sig Till

Örkelljunga Träffas

Vi bjuder på resa till och från FORUM!

 

Under dagen kommer Röke Buss att kostnadsfritt hämta och lämna i fyra av kommunens orter. Tidtabellen hittar du längre ner.

Marknadsföring av projektet

  • Annonsering i HD, Lokaltidningen

  • Affischering i våra byar. Såväl offentlig miljö som i butiker

 

  • Nyhetsbrev kommer att spridas

 

  • Instagram och Facebook kommer att användas

 

  • Näringslivets hemsida

 

  • Kommunens hemsida

 

  • Givetvis kommer våra utställare att sprida budskapet i deras kanaler!

Hur Finansieras Örkelljunga Träffas?

Föreningen Örkelljunga Näringsliv och Örkelljunga Kommun tar ett stort ekonomiskt ansvar för detta genom Leader Projektet Affärsresan.

 

För att ”ställa ut” behöver ni PAXA plats snarast så att vi får klart hur många som är intresserade. Efter det kommer vi att planera upp det för allas bästa och återkomma för att ha en dialog ang just er plats och vad ni behöver.

 

Plats mellan 0-10 kvm kan förbokas, allt över detta kommer vi att behöva komma överens om under augusti månad. Detta för att få plats med så många som möjligt och för att vi ska ha så trevligt som det bara går!

Kontaktpersoner för Örkelljunga Träffas

FÖRETAG & FÖRENINGAR

 

Matilda Molina, Projektledare för Örkelljunga Näringslivs projekt Affärsresan
matilda@orkelljunga-naringsliv.se
0705-711 777

 

KOMMUN


Krister Persson, Näringslivschef Örkelljunga Kommun
krister.persson@orkelljunga.se
0435-55399 / 0721-577339

Översikt_1_web.jpg

SENASTE

NYTT

Ta del av vad som är på gång hos oss.

MISSA INGET

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

© 2021 Örkelljunga Näringsliv

Skapad av Francus.se

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube