top of page
  • Skribentens bildÖrkelljunga Näringsliv

Rådgivande Styrelse

Uppdaterat: 14 aug. 2020


Advisoryboard Den 11 april bjuder vi in DIG (företagare) som brinner för att se andra företagare växa och utvecklas som personer och givetvis som företagare. Grundtanken var att ha Mentorer och Adepter men vi beslöt att genom en sk Advisoryboard hjälper vi företagaren på ett bredare och bättre vis.

Vi kommer under denna träff att få information om hur en Advisroyboard fungerar praktiskt och få tips om hur man på bästa sätt gör detta till en fantastisk resa. Som rådgivare i Advisoryboard kommer man att vara en av 2-3 personer som stöttar en företagare som behöver hjälp med företagandet, starten, fortsättning eller att man kanske ska utveckla in på ett annat spår osv


Centralpersonen är företagaren som behöver hjälp och där kommer rådgivaren att stötta henne eller honom. Som rådgivare löser du inte själv företagarens problem utan fungerar mer som ett bollplank.


Detta är en del av Leader projektet Affärsresan som Örkelljunga Näringsliv håller i. Senast anmälan till Matilda fredag 6 april.


Möte: Onsdag 11 April kl. 18.30-20.00 Plats: Black Boxen i FORUM Örkelljunga ANMÄLAN : Matilda@orkelljunga-naringsliv.se


Få hjälp av Advisoryboard Är du nyföretagare eller har du varit igång ett tag och gått i stå eller behöver du kanske göra förändringar men vet inte hur du ska göra? Ta chansen och få hjälp av ett Advisoryboard. Du får hjälp av 2-3 personer som har erfarenhet inom de områden du behöver hjälp med. Dessa personer kommer från näringslivet i Örkelljunga och har alla gedigen erfarenhet inom diverse områden och brinner för att just du ska lyckas i ditt företagande.


Gruppen träffas 3-5 ggr under ett år och då är det företagens frågor eller problem som diskuteras. Medlemmarna i Advisoryboard är inte en del av en riktig styrelse utan är Rådgivande. Allt som diskuteras inom gruppen är under sekretess så att företagaren ska känna sig trygg.


Är du intresserad så anmäler du ditt intresse till Matilda Molina innan den 25 april. Har du frågor är det till Matilda du hör av dig. Adress: matilda@orkelljunga-naringsliv.se


Kick off är planerad till den 15 maj.


bottom of page