top of page
  • Skribentens bildÖrkelljunga Näringsliv

Problem eller möjlighet?

Det här med problem är ju intressant. Särskilt för oss som är företagare. Men är det alltid ett problem? Finns det en möjlighet bakom kröken? Ja, såklart. Och det där vet vi ju alla, men när man är mitt i det där jobbiga så är vi inte alltid så lösningsfokuserade.

Att ha lösningsfokus är en fråga om attityd. Vilken inställning man har till saker. Vissa har lättare för det än andra, men alla kan förändra sin inställning. Man behöver bara öva. Och öva mycket! Så i höst fokuserar vi i Örkelljunga Näringsliv på aktiviteter som ska inspirera oss i vårt företagande.

På tal om problem: Vi har för tillfället problem med funktionen ”Prenumerera på vårt nyhetsbrev” på vår hemsida. MEN. Dessbättre funkar det alldeles utmärkt att anmäla sig till nyhetsbrevet via vår Facebooksida.

Lösningsfokuserade som vi är passar vi på att be dig om en jättetjänst. Ja, det du ska göra kanske inte känns jättejobbigt eller ens jättemycket, men effekten för os


s kan bli JÄTTESTOR, så snälla:

1. Gå in på vår Facebook-sida 2. Om du inte redan gillar och följer oss – gör det. 3. Leta upp uppdateringen som handlar om just problemen med att anmäla sig till nyhetsbrevet. 4. Dela den uppdateringen till din vänner TILLSAMMANS med en uppmaning om att de ska prenumerera på nyhetsbrevet. 5. Passa även på att be alla att gilla/följa oss på Facebook. 6. Dela.

TUSEN TACK FÖR HJÄLPEN!


コメント


bottom of page