top of page
  • Skribentens bildÖrkelljunga Näringsliv

Nominera 2018 års företag

Uppdaterat: 14 aug. 20202018 års företag ska nomineras Är nu tid för att välja 2018 års nystartsföretag, 2018 års handels & serviceföretag och 2018 års företagsprofil/er, vänligen se nedan vad det gäller som kriterier, skicka in era förslag till info@orkelljunga-naringsliv.se senast 30 juni. Utdelning av Örkelljunga Näringslivs företagspriser i de olika kategorierna kommer att vara i Forum lördag 9 november på Ö-a träffas mässan.


Årets Nystartsföretag Har startat upp under 2018. Har en god uthållighet med ett starkt driv med fokus på kund och försäljning. Har visioner och kan se en helhet, samt verkar och bidrar till näringslivets utveckling i Örkelljunga.


Årets Handels & serviceföretag Har ett gott kundbemötande. Har en hög servicegrad. Har goda öppettider och bidrar till handelsutvecklingen i Örkelljunga.


Årets Företagsprofil Har en god entreprenörsanda inte bara för egen vinning utan även för bygden. Har ett gott ledarskap och är en god förebild för andra företagare. Har ett gott sinne att utveckla positiva och engagerade medarbetare.


Mvh Örkelljunga Näringsliv

Comments


bottom of page