top of page
  • Skribentens bildÖrkelljunga Näringsliv

Nätverksträff på Hjelmsjöborg 21 oktober

Uppdaterat: 24 feb. 2022Nu är det Äntligen dags att ses igen!


Onsdagen den 21 oktober strålar vi samman på ett Nätverksmöte på Hjelmsjöborg. Under kvällen kommer vi att bl.a att få höra vad som sker framöver för 3Hus av Mikael Sjunnesson, Prajay från Old Mikes berättar lite om vad de sysslar med, Johan Adler från Adlers kalkyldesign berätta lite om sitt företag, vi kommer att få se Borgen och höra hur ägarna ser på framtiden och vi kommer att ha prisutdelning till våra 2019 års företagare.


Mat levereras av Pernzells kök.


Musikunderhållning: Rickard Bonde Truumeel är musiker, låtskrivare och producent som arbetar med både svenska och utländska artister. Han har haft med ett flertal låtar i nationella eurovisiontävlingar och tävlade för Polen i Eurovisionfinalen 2017. Han är också en väl anlitad musiker som har gjort ett stort antal spelningar både som trubadur och som kompmusiker till flera välkända artister. Familjen flyttade till Åsljunga när Rickard var 11 och där lades grunden till både låtskrivandet och det egna musicerandet. Idag återvänder han till bygden för att underhålla på vår Nätverksträff!


Eftersom rådande bestämmelser säger att vi inte får vara fler än 50 personer på detta event så är det  ”först till kvarn” som gäller. Vi startar kvällen i Stallet så att vi kan Coronasäkra.


Anmälan: Senast 14 oktober


Tid för Nätverksträff: 18.30 – ca 20.30 Adress: Hjelmsjöborg, Hässleholmsvägen 48


Hjärtligt välkomna!Comments


bottom of page