top of page
  • Skribentens bildÖrkelljunga Näringsliv

Mitt Företag- En kurs som ger dig verktygen att lyckas med just Ditt Företagande

Uppdaterat: 14 aug. 2020DITT FÖRETAG Är du på gång att starta Eget företag eller har du varit igång ett tag och aldrig varit på någon kurs i företagande? Då är du hjärtligt välkommen att skicka din ansökan till oss inför vårens kurs.


I samarbete med NyföretagarCentrum Skåne Nordväst har Örkelljunga Näringsliv tack vare Leader Projektet Affärsresan möjlighet att erbjuda denna kurs helt gratis men det krävs att de som blir antagna fullföljer kursen.


Genom att delta i den här kursen vet vi att du ger dig själv och ditt företag en fantastisk möjlighet till en spännande resa. Det betyder också att nu, när du bestämt dig för att utveckla dig och ditt företag, måste du avsätta tid för detta arbete. Boka möten med dig själv varje vecka under tiden kursen pågår så att du känner att du kan ägna dig helhjärtat åt detta viktiga arbete. Nätverken som bildas i grupperna är värdefulla för dig som företagare.


De som leder kursen är verksamma som företagsrådgivare inom Nyföretagarcentrum och har själva drivit eller driver företag. De har därigenom erfarenhet både av tider när det har gått bra och när det har gått mindre bra. De vet att det inte finns några genvägar utan att lyckas som företagare kräver tid. Tankar tar tid och när du hittar rätt ger det också resultat!


Med en väl genomtänkt affärsutvecklingsplan sätter du fokus på affärerna så att du kan få lönsamhet i ditt företag. Ett företag som lyckas som man själv byggt upp från grunden, är en otrolig känsla som ingen kan ta ifrån en.


Plats: VIP rummet i Forum Örkelljunga


Datum och ämnen, Tid: 9.00-12.00: 26 februari – Tydlighet och hållbarhet i affärsmodell och idé 12 mars – Marknad, konkurrens, vision och mål 26 mars – Marknadsföring – bli det självklara valet! 9 april – Lönsamhet, sälj och tillväxt 30 april – Att inte vara ensam! 14 maj– Nästa steg för ny framtid


Vänligen anmäl er snarast till: Matilda@orkelljunga-naringsliv.se Bekräftelse på om just Du kom med eller ej kommer i slutet slutet av januari.


Comments


bottom of page