top of page
  • Skribentens bildÖrkelljunga Näringsliv

ÖN + ÖK = Näringslivslunch

Uppdaterat: 14 aug. 2020


I dag hade Örkelljunga Näringsliv och Örkelljunga kommun sin första gemensamma Näringslivslunch i Forum. Så himla lyckat! Och så kul att se så många nyfikna och intresserade människor (vi var väl över 60 personer, tror jag)


Medan lunchen från Strandhem avnjöts passade gästerna på att mingla och prata lite med såväl bekanta som nya ansikten.

Inne i Sparbanken Boken Black Box fick vi sedan höra bland annat att fiberutbyggnaden fortgår som planerat och att de Leader-finansierade projekten bara blir fler och fler i kommunen. Vi har tydligen fått beviljat totalt 8,2 miljoner kronor för att utveckla vår del av nordvästra Skåne! Snacka om att vara en kommun som vill något!


Mattias Persson, föreningsutvecklare, gjorde ett kort gästspel och presenterade det nya konceptet Skaparbibblan och berättade även att Åshöjdens BK ska uppmärksammas och firas stort i år. Läs gärna Erik Nivas fantastiska reportage om historien bakom här.


Slutligen berättade jag, Sanja Streuli, vad projektet AFFÄRSRESAN egentligen handlar om; nämligen att nätverka och lära känna varandra, att öka kunskapen så att vi kan utvecklas, att starta nya företag och att låta befintliga få de bästa förutsättningarna för att ytterligare växa och utvecklas. Så att vi tillsammans ska kunna möta framtiden starka och konkurrenskraftiga.


Jag ser redan fram emot nästa Näringslivslunch 14 juni!


/Sanja
Commentaires


bottom of page