top of page
  • Skribentens bildÖrkelljunga Näringsliv

Öa Näringsliv intar Dunkers 4 maj

Uppdaterat: 14 aug. 2020


Örkelljunga Näringsliv intar MiH ! Denna morgon gästar vi Marknadsföreningen i Helsingborgs Frukostklubb och bjuder in till en morgon fylld med företag och entreprenörer från vår kommun. På scenen kommer vi få höra tre olika företag från Örkelljunga kommun berätta sin historia och dela med sig av sina erfarenheter som kan ge oss ett helt nytt sätt att se hur det är att driva företag i en mindre kommun så som Örkelljunga. En intressant och ”annorlunda” morgon  på Frukostklubben! mer info ang MiH: https://mih.m.se


Frida Nilsson, VD Fint Örkelljunga AB samt ledamot i Örkelljunga Näringsliv Hur kan man genom att möblera om/ ta in eller ta bort möbler göra så att man tjänar mer pengar vid en försäljning av bostad? Hur kan man genom att ställa i ordning inför en fotografering få fler till att få fler intressenter och fler besök? Ett ämne som Frida Nilsson tar upp denna morgon. Hon kommer även prata lite om vikten av den lilla föreningens stora fördelar såsom korta ledtider mellan ord och handling och närheten till politiken. Hennes största drivkraft att alla medlemmar ska bli så livskraftiga som möjligt. ”Om Örkelljungas näringsliv är livskraftigt mår hela Örkelljunga bra. Bättre skolor, handel, infrastruktur mm…”


Viktor Olsson, Byggnadsingenjör och ägare Åsbohus Hur har ett familjeägt husföretag kunnat överleva & växa i konjunkturkänsliga byggbranschen i mer än 55 år? Med en kärna av trä har det genom åren byggts både högt, stort och lyxigt men även skapats hem till gemene man. Vad är deras styrka? Kom och lyssna på Viktor Olssons tankar kring detta.


Carl – Fredrik Emilsson, VD Jelmtech Hur kan det komma sig att Hemocue och IKEA använder sig av ett företag som Jelmtech? Vad har Nibe och Electrolux funnit hos Jelmtech som de inte funnit på andra ställen? Kanske är en del av svaret att Jelmtech är duktiga på problemlösning? Detta och mycket mer får vi reda på denna morgon.


Vi har 50 platser i en buss som går från Forum kl.6.00 på MORGONEN den 4 maj. Så först till kvarn gäller då dessa platser är GRATIS. Vilka får då följa med? Jo max 2 personer per företag. Anmälan senast 2 maj till : matilda@orkelljunga-naringsliv.se


コメント


bottom of page