Vad innebär det att vara en del av ett Advisoryboard?
Här kommer en kort intervju med Frida Nilsson som är en av de som får hjälp av ett Advisoryboard. Låter det intressant? ta kontakt med oss så hjälper vi dig att få ihop ett Advisoryboard till dig med!

1. Hej Frida, när du fick höra talas om Mentorsbanken eller Advisoryboard tänkte du då att det kunde vara något för dig?
Ja, det gjorde jag. Som liten företagare med få anställda är jag ofta väldigt ensam i mina tankar och har länge funderat på någon form av mentor till mitt företag.
2. Hur kände du inför idén att var med i ett Advisoryboard?
Jag kände skräckblandad förtjusning. Äntligen skulle jag få dela mina tankar med andra erfarna företagare. Men vad skulle de säga och tycka?
3. Vad var anledningen att inte vara med? Och vad gjorde att du faktiskt blev med?
Det enda jag hade att förlora var lite av min stolthet. Men mest hade jag att vinna vilket så klart var avgörande.
4. Efter att träffas dina Advisoryboard medlemmar / mentorer en gång för presentation av dig och dem har du nu träffat dem en gång ”på riktigt” dvs ni har haft ert första möte. Hur kändes det?
Fantastiskt! De var reflekterande och kloka. Sa saker om mina tankar och idéer som jag själv inte tänkt på. Samtidigt fick jag bekräftat vissa saker vilket resulterade i att min självkänsla blev stärkt. Deras bekräftelse har fått mig att våga gå vidare med utvecklingen av mina planer för företaget vilket förhoppningsvis kommer att generera fler arbetstillfällen för Örkelljunga.